BidPro is verhuisd

We zijn verheugd om aan te kondigen dat BidPro per 1 januari 2024 is verhuisd naar een nieuwe locatie in Veenendaal. Vanaf nu heten we u van harte welkom op ons nieuwe adres:

Koningsschot 45B, Veenendaal

Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal in de groei en ontwikkeling van BidPro. Onze nieuwe locatie biedt ons niet alleen meer ruimte, maar stelt ons ook in staat om onze diensten en trainingen op een nog hoger niveau aan te bieden.

Wat kunt u verwachten op onze nieuwe locatie?

  1. Meer werkplekken: Met de uitbreiding van ons kantoor hebben we meer werkplekken gecreëerd. Dit stelt ons in staat om ons team uit te breiden en onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.
  2. Trainingsruimte: Een van de hoogtepunten van onze nieuwe locatie is de nieuwe trainingsruimte. Hier kunnen we verschillende trainingen en workshops organiseren.

Bij BidPro blijven we ons inzetten om de best mogelijke service te bieden. Onze verhuizing naar Veenendaal is een stap in de richting van een betere werkervaring voor ons team en een verbeterde service voor onze opdrachtgevers.

Kom gerust langs om onze nieuwe locatie te bekijken en een kop koffie te drinken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op Koningsschot 45B!


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.