De diensten van BidPro

Tendersignalering

Tendersignalering: Uw voorsprong in aanbestedingen

Onze tendersignaleringsservice biedt u een voorsprong doordat we u proactief informeren over nieuwe aanbestedingen die aansluiten bij uw bedrijfsprofiel. Met onze 24/7 monitoring en dagelijkse updates mist u nooit een kans om te concurreren in de markt. De signalering bevat dé informatie die u nodig hebt om te besluiten of u in wilt schrijven. Ontdek hoe BidPro u kan helpen bij het vinden van uw weg door het landschap van aanbestedingen en uw succesratio kan verhogen.

Bidmanagement

BidPro: uw externe hulp voor het winnen van aanbestedingen

Onze bidmanagers begeleiden u in het volledige aanbestedingsproces, van strategieontwikkeling tot indiening. Wij analyseren de aanbestedingsdocumenten, adviseren over een bid of no bid, stellen vragen op, bepalen samen de inschrijfstrategie, bewaken de planning  en zorgen ervoor dat alle formaliteiten op orde zijn. Zo bent u gegarandeerd van een volledige en correcte inschrijving.  U profiteert van onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis. We passen maatwerk toe zodat u precies krijgt wat u nodig hebt.

Planschrijven

BidPro: Voor onderscheidende aanbestedingsteksten

Wij combineren strategische inzicht met creatieve schrijfvaardigheden om inschrijvingen te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de criteria, maar ook duidelijk uw meerwaarde communiceren. Dit evenwicht tussen voldoen aan de eisen en het uitlichten van uw unieke aanbod zorgt ervoor dat uw inschrijving zich onderscheidt van uw concurrenten.

Reviewen

Onze reviewrol is essentieel voor organisaties die hun aanbestedingsteksten naar het hoogste niveau willen tillen. Wij bieden een grondige beoordeling en verbetering van uw zelfgeschreven teksten, zodat deze niet alleen voldoen aan alle eisen maar ook opvallen bij de beoordelaars. Door onze expertise in te zetten, verzekeren we dat uw aanbieding helder, overtuigend en foutloos is, waardoor uw kansen op succes aanzienlijk worden verhoogd.


Meer weten? Neem contact met ons op.