Boost uw aanbestedingssucces met de kracht van een Virtuele Tenderdesk!

In de huidige tijd, waarin werken op afstand de norm is geworden, omarmen we nieuwe vormen van samenwerking en assistentie, met name op virtueel gebied. Hoewel virtuele assistentie al geruime tijd bestaat, lijken we nu pas echt de enorme voordelen van externe ondersteuning in te zien en te waarderen. En dat is hoog tijd, vooral als het inschakelen van een 'hulplijn' ons aanzienlijke tijd en moeite kan besparen. De opkomst van AI is hier ook een voorbeeld van. Maar stelt u zich eens voor: een gespecialiseerde virtuele tenderdesk, een tenderteam tot uw beschikking te hebben op het moment dat u deelneemt aan een aanbesteding. Klinkt dat niet als een droom die uitkomt?

Druk, druk, druk...

U bent zeker niet de enige die structureel (te) druk is en graag meer tijd zou willen besteden aan aanbestedingen. Echter, het aanbestedingsproces geeft u geen energie, u loopt regelmatig vast en de tijd die u eraan besteedt, gaat ten koste van uw dagelijkse werkzaamheden of zelfs uw persoonlijke leven. Daarnaast is het optuigen van een tenderteam een forse kostenpost, zeker als u die ook nog eens moet doorbetalen op het moment er geen inschrijftrajecten zijn.

Is dit voor u herkenbaar? U bent niet alleen. Dit is een probleem dat we dagelijks horen. Maar hoe lossen anderen dit probleem op? Door gebruik te maken van een Virtual Tenderdesk van BidPro.

Wat is een Virtual Tenderdesk?

Een Tenderdesk (tenderteam of bidteam), zowel fysiek als virtueel, is een team dat alle benodigde kennis en expertise samenbrengt en zich volledig richt op het succesvol inschrijven op aanbestedingen. Met de Virtual Tenderdesk van BidPro krijgt u ondersteuning bij elke vraag die u heeft tijdens het schrijven en indienen van uw aanbestedingen of offertes. Een simpel telefoontje is voldoende: "Kun je met me meedenken? Wil je deze tekst controleren? Wat wordt er precies bedoeld met deze vraag in de aanvraag? Kun je controleren of we alles hebben voor de indiening?" Naast het beantwoorden van vragen kunt u ook het schrijven van (delen van) uw aanbieding uitbesteden aan de Tenderdesk. Indien gewenst kan de Virtual Tenderdesk u ook helpen bij het monitoren van de publicatie van nieuwe aanbestedingen of het bewaken van de planning en deadlines voor de indiening. U bepaalt zelf welke diensten van onze menukaart beschikbaar zijn in uw Virtuele Tenderdesk. Hierdoor is uw Tenderdesk persoonlijk en kunt u precies afnemen wat u nodig heeft.

Efficiënt en duurzaam

Door gebruik te maken van de Virtual Tenderdesk wordt bij elke inschrijving een team van vakspecialisten betrokken. Wanneer u uw tenderdesk laat inrichten door BidPro, bouwen we snel de benodigde expertise op, standaardiseren en optimaliseren we uw processen, en zorgen we ervoor dat de vakspecialisten betrokken zijn bij de aanbesteding zonder dat dit ten koste gaat van focus en taakversnippering. Hierdoor wordt uw organisatie ontlast en kunt u als een professionele en succesvolle deelnemer aanbestedingen benaderen. Maar dat is nog niet alles. Ons streven is ook om uw organisatie op te leiden door middel van trainingen en begeleiding. Door middel van trainingen on the job nemen we u en uw medewerkers mee in het proces en laten we u kennismaken met de mogelijkheden die er zijn. Op die manier doet u waardevolle ervaring op en bouwt u zelf ook expertise op binnen het aanbestedingsdomein.

Verzamel waardevolle kennis

Uw Virtual Tenderdesk verzameld informatie en analyseert deze als geen ander. Met behulp van onze intern ontwikkelde tendersignaleringsdienst, mist u geen enkele aanbesteding meer. De Virtual Tenderdesk is bekend met veelgestelde vragen in nota's van inlichtingen en heeft kennis van de meest succesvolle aanbestedingsteksten. Dit is waardevolle ervaring en kennis waar uw organisatie van kan profiteren.

Geschikt voor iedereen

Of u nu een salesmanager bent bij een grote organisatie bent of eigenaar van een MKB-bedrijf, iedereen heeft toegang tot een Virtual Tenderdesk. Zelfs met slechts een paar uur per maand kunt u al gebruikmaken van uw eigen Virtual Tenderdesk, die u kunt inschakelen wanneer het u uitkomt. Of het nu gaat om structurele of tijdelijke werkzaamheden, uw Virtual Tenderdesk staat altijd voor u klaar.

Probeer het zelf!

Bij BidPro bieden we de mogelijkheid om tegen lage instapkosten gebruik te maken van uw Virtual Tenderdesk. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze service, geven wij u graag kosteloos advies over hoe u uw Virtual Tenderdesk het beste kunt inzetten. Neem contact met ons op via info@BidPro.nl om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak vertellen wij u alles wat u wilt weten over het werken met een Virtual Tenderdesk en geven wij u een advies op maat.

De Virtual Tenderdesk is dé sleutel tot succesvolle aanbestedingen. Profiteer van de expertise, ondersteuning en kennis die de Virtual Tenderdesk biedt en maak van uw aanbestedingen een succesverhaal.


Schakel vandaag nog de hulp in van uw eigen Virtual Tenderdesk en ontdek hoe efficiënt en effectief uw aanbestedingsproces kan zijn. Neem contact op.