Wie zijn wij?

Onze missie is om uw organisatie te ondersteunen bij het vinden van de juiste weg in de complexe wereld van aanbestedingen, zodat u niet alleen kunt concurreren, maar ook kunt winnen.

Welkom bij BidPro, uw toonaangevende expert op het gebied van aanbestedingen en andere offertetrajecten. Wij zijn een team van ervaren professionals met een passie voor het helpen van bedrijven om hun kansen op het winnen van aanbestedingen te maximaliseren.

Onze filosofie

Bij BidPro geloven we dat succes in aanbestedingen niet alleen voortkomt uit het indienen van een voorstel; het is het resultaat van een strategische benadering, grondige voorbereiding, en diepgaand inzicht in de aanbestedingsregels en -procedures. Onze filosofie is gebaseerd op partnerschap: we werken nauw met u samen, bieden een maatwerk dienstverlening die volledig aansluit bij uw unieke behoeften en doelstellingen.

Onze expertise

Ons team bestaat uit specialisten met uitgebreide ervaring in diverse sectoren. We brengen praktijkervaring, kennis en inzicht in elke aanbesteding, gecombineerd met een bewezen track record van succes. Onze experts zijn niet alleen vaardig in het schrijven en reviewen van voorstellen, maar hebben ook diepgaande expertise in aanbestedingsstrategie, proces- en kwaliteitsmanagement, AI-toepassing, projectmanagement en communicatie.

Onze Aanpak

Wij benaderen elk project met een frisse blik en focus op uw succes. Onze aanpak is pragmatisch en transparant, waarbij we stap voor stap met u samenwerken om te komen tot een onderscheidende inschrijving. Van het identificeren van de juiste kansen tot het voorbereiden van winnende voorstellen en het bieden van voortdurende ondersteuning, wij helpen u graag!

Bert Hordijk stelt zich voor

Wouter van Eijk stelt zich voor


Meer weten over werken bij BidPro en onze vacatures?