BidPro: bid- en proposal management

BidPro adviseert en begeleidt ondernemers en salesteams op het gebied van aanbestedings- en offertetrajecten en optimalisering van het bedrijfsproces. BidPro is er voor die ondernemers die sales willen verduurzamen.

Waarmaken wat aan de klant beloofd is en beloven aan de klant wat waargemaakt kan worden, BidPro helpt organisaties om dat te bereiken. Ook tijdens het aanbestedingsproces, waarin externe feedback en challenges wenselijk zijn, adviseert BidPro. Uiteraard kunnen organisaties ook bij BidPro terecht voor tijdelijke inzet van een bidmanager.

Dagelijks begeleiden we bedrijven naar winnende inschrijvingen, door advies te geven over het aanbestedingstraject, de inschrijfstrategie en door het schrijven van winnende teksten.

De organisaties waar we mee werken zijn goed in wat ze doen, begrijpen de business waarin ze werken en willen de volgende stap zetten om dit ook bij de overheid te gaan uitvoeren. Deze samenwerkingen zijn gericht op waardetoevoeging, waar men energie van krijgt en waarin er vanuit enthousiasme en deskundigheid wordt gewonnen!


Wilt u meer weten over de diensten van BidPro? Neem dan contact met ons op.